SunFlare Co., Ltd.

Global Interface & Solutions

Duke pasur një të kaluar solide si agjenci përkthimi prej shumë vitesh, SunFlare mbetet e angazhuar për t’u bërë një partner i besueshëm intelektual për klientët e vet.
Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse që janë të përshtatura për të plotësuar nevojat për dokumentacion të kompanive që funksionojnë në të gjitha fushat e biznesit.
Ne jemi në gjendje t’u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje optimale duke identifikuar dhe zgjidhur me shpejtësi dhe saktë sfidat që lidhen me dokumentacionet.

Certifikuar në ISO 27001 dhe ISO 9001

Klientët tanë kanë një sërë nevojash për dokumentacion. Për të garantuar një kuadër të fortë sigurie për marrjen dhe dorëzimin e të dhënave konfidenciale të klientëve, si dhe për të ofruar nivelin më të lartë të cilësisë, ne jemi në pajtim me një sërë sistemesh ndërkombëtare menaxhimi.

Me përvojë në një gamë të gjerë industrish, biznesesh dhe fushash

Për t’u siguruar që të mbetemi partner i besueshëm biznesi, ekspertët tanë të industrisë dhe ekipet e specialistëve të fushës punojnë së bashku për t’u dhënë klientëve tanë zgjidhje optimale për sfidat me të cilat ata përballen.

Kompetentë në mbi 90 gjuhë

Nëse një kompani do të donte ta zhvillonte vetë biznesin e saj në kontekstin global, do t’i duhej të familjarizohej me gjuhët dhe kulturat e të gjitha vendeve ku do të kryente aktivitet. Është e qartë se kjo nuk do të ishte shumë praktike për biznesin. Por te SunFlare, ne kemi ekspertë në mbi 90 gjuhë që janë gjithashtu të familjarizuar me kulturën e vendeve ku janë përdorur gjuhët. Ata mund t’u japin klientëve tanë mbështetjen e personalizuar dhe në kohën e duhur që u nevojitet për të pasur sukses si biznes global. Ekspertët tanë kanë njohuri të gjera specifike për fushat, të mbështetura nga aftësi të shkëlqyera gjuhësore, dhe këto na japin mundësinë të ofrojmë shërbime të shpejta dhe shumë cilësore për dokumente që kërkojnë nivel të lartë ekspertize, siç janë dokumentet ligjore, artikujt shkencorë dhe aplikimet rregullatore.

Profili i korporatës

Emri i korporatës

SunFlare Co., Ltd.

Themeluar

1 gusht 1971

Adresa

Selia qendrore në Tokio:
Shinjuku Hirose Bldg., 4-7 Yotsuya, Shinjuku-ku,
Tokyo 160-0004, Japoni

Drejtori Përfaqësues

Hiroyuki Sasai

Bizneset

Dokumentacion

 • Përkthim
 • Lokalizim
 • Shkrim (teknik dhe mjekësor)
 • Shërbime krijuese (dizajn, DTP, ueb dhe video)

Konsulencë

 • Konsulencë për dokumentacion
 • Kërkime (ligje, rregullore, standarde dhe patenta)
 • Mbështetje për depozitim dhe aplikim (patenta, çështje rregullatore dhe pajisje mjekësore)

Edukim dhe trajnim

 • SunFlare Academy
 • Translator Qualifying Examination (TQE)
 • Trajnimi i korporatës
 • Seminare (patenta dhe pajisje mjekësore)

Certifikimi

ISO 27001, ISO 9001, ISO 17100 dhe marka e privatësisë (JIPDEC)
Licencë e Llojit II si Mbajtës Autorizimi për Marketing për Pajisjet Mjekësore

Back to Top