SunFlare Co., Ltd.

Global Interface & Solutions

A SunFlare fordítóiroda sokéves tevékenysége során elért kiváló eredményei által elkötelezi magát arra, hogy megrendelőinek továbbra is megbízható intellektuális partnerjeként szolgáljon.
Különböző üzleti területeken tevékenykedő cégek dokumentációs igényeinek kielégítésére szabott átfogó szolgáltatásokat nyújtunk.
Megrendelőinknek optimális megoldásokat tudunk biztosítani a dokumentációval kapcsolatos kihívások gyors és pontos azonosítása és megfejtése által.

ISO 27001 és ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik

Megrendelőink különféle dokumentációs igényekkel fordulnak hozzánk. Különböző nemzetközi irányító rendszereket alkalmazva biztosítjuk megrendelőinket arról, hogy bizalmas ügyféladatok fogadására és továbbítására erős biztonsági kerettel rendelkezünk, valamint arról, hogy a legmagasabb minőségi színvonalat kínáljuk.

Gazdag tapasztalatokkal rendelkezünk számos iparágban, vállalkozásban és területen

Bizonyítván, hogy maradunk a megbízható partner, iparági és helyszíni szakember csapataink együttműködnek és optimális megoldásokat dolgoznak ki a megrendelőink előtt álló kihívásokra.

Több mint 90 nyelven fordítunk

Ha egy cég globális környezetben akarja maga fejleszteni tevékenységét, kell, hogy ismerje az összes célország nyelvét és kultúráját. Ez viszont egyértelműen nem lenne egy igazán praktikus üzleti megközelítés. Ennek ellenére nálunk a SunFlare fordítóirodában több mint 90 nyelvre vannak szakembereink, akik szintén nagyon jól ismerik azoknak a földeknek a kultúráját, ahol ezeket a nyelveket beszélik. Ők tudnak szolgálni a megrendelőinknek célzott és időszerű támogatással, amely szükséges a sikeres globális vállalkozásukhoz. Szakembereink kiterjedt terület-specifikus ismeretekkel rendelkeznek, amelyeket náluk kiváló nyelvi készségekkel vannak alátámasztva, ezek teszik számunkra lehetővé a rugalmas és magas színvonalú teljesítményeinket olyan dokumentumoknál, amelyek magas szintű szakértelmet igényelnek, mint például a jogi dokumentumok, folyóiratcikkek és szabályozási kérelmek.

Vállalati profil

Cégnév

SunFlare Co., Ltd.

Alapított

1971 augusztus 1

Cím

Főigazgatóság Tokió
Shinjuku Hirose Bldg., 4-7 Yotsuya, Shinjuku-ku,
Tokyo 160-0004, Japán

Képviselő igazgató

Hiroyuki Sasai

Tevékenységeink

Dokumentáció

 • Fordítás
 • Lokalizáció
 • Írás
 • Kreatív szolgáltatások (dizájn, DTP, web és videó)

Konzultáció

 • Dokumentációs tanácsadás
 • Kutatás (törvények, előírások, szabványok és szabadalmak)
 • Kitöltés és kérelem támogatás (szabadalmak, előírási ügyek és orvosi eszközök)

Oktatás és képzés

 • SunFlare Akadémia
 • Fordító minősítő vizsgák
 • Vállalati képzések
 • Szemináriumok

Tanúsítványok

ISO 27001, ISO 9001, ISO 17100 és Adatvédelmi jel (JIPDEC) Orvosi eszközökre szóló
II-típusú forgalomba hozatali engedély jogosultja,

Back to Top