SunFlare Co., Ltd.

Global Interface & Solutions

Annettuaan itsestään vahvaa näyttöä käännöstoimistona monien vuosien ajan SunFlare sitoutuu olemaan luotettava immateriaalinen yhteistyökumppani asiakkailleen.
Tarjoamme kattavia palveluita, jotka on räätälöity vastaamaan kaikilla liike-elämän aloilla toimivien yhtiöiden asiakirjatarpeita.
Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme optimaalisia ratkaisuja tunnistamalla ja ratkaisemalla asiakirjoihin liittyvät haasteet nopeasti ja täsmällisesti.

Sertifioitu ISO 27001 ja ISO 9001 -standardeissa

Asiakkaillamme on monenlaisia asiakirjatarpeita. Varmistaaksemme, että meillä on vankka turvallisuuskehys luottamuksellisten asiakastietojen vastaanottamisessa ja luovuttamisessa ja että voimme tarjota korkeinta laatutasoa, noudatamme monenlaisia kansainvälisiä hallintojärjestelmiä.

Kokemusta hyvin monilta teollisuuden, liike-elämän ja -kenttien alueilta

Varmistaaksemme, että pysymme luotettavana liikekumppanina, teollisuus- ja kenttäasiatuntijoidemme tiimit tekevät työtä yhdessä tarjotakseen asiakkaillemme optimaaliset ratkaisut heidän kohtaamiinsa haasteisiin.

Suorituskyky yli 90 kielessä

Mikäli yhtiö haluaisi kehittää liiketoimintaansa maailmanlaajuisesti omillaan, sen olisi oltava perehtynyt kaikkien kohdemaiden kieliin ja kulttuureihin. Tämä ei olisi selvästikään kovin käytännöllinen tapa lähestyä liiketoimintaa. SunFlare:ssä meillä onkin sellaisia asiantuntijoita yli 90 maassa, jotka tuntevat myös niiden alueiden kulttuurin, joilla kieliä käytetään. He voivat antaa asiakkaillemme kohdennettua, oikeaan aikaan tapahtuvaa tukea, jota nämä tarvitsevat onnistuakseen maailmanlaajuisena liikeyrityksenä. Asiantuntijoillamme on laaja-alainen, erinomaisten kielellisten taitojen tukema kenttäkohtainen tuntemus, mikä tekee meille mahdolliseksi tarjota täsmällisiä, korkealaatuisia asiakirjapalveluja, jotka vaativat korkeatasoista asiantuntemusta, kuten lakiasiakirjat, aikakauslehtiartikkelit ja sääntelyä koskevat sovellukset.

Yhtiön profiili

Yhtiön nimi

SunFlare Co., Ltd.

Perustettu

1. elokuuta 1971

Osoite

Tokion pääkonttori:
Shinjuku Hirose Bldg., 4-7 Yotsuya, Shinjuku-ku,
Tokio 160-0004, Japani

Vastaava johtaja

Hiroyuki Sasai

Liiketoiminnat

Dokumentointi

 • Kääntäminen
 • Lokalisointi
 • Kirjoittaminen (tekninen ja lääketieteellinen)
 • Luovat palvelut (suunnittelu, tietokoneavusteinen julkaisutoiminta, verkko ja video)

Konsultointi

 • Dokumentointi-konsultointi
 • Tutkimus (lait, asetukset, standardit ja patentit)
 • Arkistointi ja sovellustuki (patentit, sääntelyyn liittyvät asiat ja lääkinnälliset laitteet)

Opetus ja koulutus

 • SunFlare Akatemia
 • Kääntäjän pätevyystutkinto (TQE)
 • Yrityskoulutus
 • Seminaarit (patentit ja lääkinnälliset laitteet)

Sertifiointi

ISO 27001, ISO 9001, ISO 17100 ja yksityisyysmerkintä (JIPDEC)
Tyypin II markkinointiluvan haltija lääkinnällisille laitteille

Back to Top