SunFlare Co., Ltd.

Global Interface & Solutions

Efter at have opnået virkeligt gode resultater som oversættelsesbureau over mange år, er SunFlare fortsat engageret i at være en pålidelig intellektuel partner for sine kunder.
Vi tilbyder omfattende serviceydelser, der er skræddersyet til at opfylde dokumentationsbehovene hos virksomheder inden for alle forretningsområder.
Vi er i stand til at levere optimale løsninger til vores kunder ved hurtigt og præcist at identificere og løse dokumentationsrelaterede udfordringer.

Certificeret i henhold til ISO 27001 og ISO 9001

Vores kunder har mange forskellige dokumentationsbehov. For at sikre at vi har en solid sikkerhedsstruktur til modtagelse og afgivelse af fortrolige kundedata, og at vi altid kan levere det højeste kvalitetsniveau, overholder vi en række internationale styringssystemer.

Erfaring med en bred vifte af brancher, virksomheder og områder

For at sikre, at vi forbliver en pålidelig samarbejdspartner, arbejder vores brancheeksperter og fagspecialistteams sammen for at levere optimale løsninger på de udfordringer, vores kunder står over for

Kyndige i over 90 sprog

Hvis en virksomhed ønsker at udvikle sin forretning i et globalt perspektiv på egne vegne, skal den kende sprogene og kulturerne i alle de berørte lande. Det ville helt klart ikke være en særlig praktisk tilgang til forretningsudvikling. I SunFlare har vi eksperter i over 90 sprog, som også kender til den kultur, hvor sprogene bruges. De kan give vores kunder den målrettede og rettidige support, der kræves for at lykkes som global virksomhed. Vores eksperter har omfattende fagspecifik viden suppleret med gode sprogkundskaber, hvilket gør det muligt for os at tilbyde hurtige tjenester af høj kvalitet vedrørende dokumenter, der kræver et højt niveau af ekspertise, herunder juridiske dokumenter, tidskriftsartikler og ansøgninger til myndigheder.

Virksomhedsprofil

Virksomhedsnavn

SunFlare Co., Ltd.

Etableret

1. august 1971

Adresse

Hovedkontoret i Tokyo:
Shinjuku Hirose Bldg., 4-7 Yotsuya, Shinjuku-ku,
Tokyo 160-0004, Japan

Administrerende direktør

Hiroyuki Sasai

Virksomheder

Dokumentation

 • Oversættelse
 • Lokalisering
 • Tekstforfattelse (teknisk og medicinsk)
 • Kreative tjenester (design, DTP, web og video)

Rådgivning

 • Dokumentationsrådgivning
 • Research (love, forordninger, standarder og patenter)
 • Anmeldelses- og ansøgningssupport (patenter, kontrolforskrifter og medicinsk udstyr)

Uddannelse og undervisning

 • SunFlare Academy
 • Kvalifikationseksamen for oversættere
 • Virksomhedskurser
 • Seminarer (patenter og medicinsk udstyr)

Certificering

ISO 27001, ISO 9001, ISO 17100 og Privacy Mark (JIPDEC)
Type II Markedsføringstilladelse til medicinsk udstyr

Back to Top