SunFlare Co., Ltd.

Global Interface & Solutions

Amb una sòlida trajectòria com a agència de traducció durant molts anys, SunFlare continua compromesa a ser un soci intel·lectual fiable per als seus clients.
Oferim serveis globals dissenyats per a cobrir les necessitats de documentació d'empreses que treballen en tot tipus d'àmbits.
Tenim la capacitat d'oferir als nostres clients solucions òptimes identificant i resolent reptes relacionats amb la documentació de manera ràpida i precisa.

Certificada en ISO 27001 i ISO 9001

Els nostres clients tenen diverses necessitats documentals. Per a garantir que tenim un marc de seguretat robust per a rebre i enviar dades confidencials de clients i que podem oferir el màxim nivell de qualitat, complim tota una sèrie de sistemes de gestió internacional.

Amb experiència en una àmplia varietat d'indústries, negocis i camps

Per garantir que som un soci de negocis fiable, els nostres equips d'experts en la indústria i d'especialistes de camp treballen junts per a oferir als nostres clients les solucions òptimes per als reptes als quals s'enfronten.

Competents en més de 90 idiomes

Si una empresa volgués desenvolupar el seu negoci en un context global pel seu compte, hauria de conèixer els idiomes i les cultures de tots els països objectiu. Això clarament no seria un enfoc gaire pràctic per al negoci. A SunFlare, però, tenim experts en més de 90 idiomes que a més coneixen la cultura dels llocs o els idiomes es fan servir. Poden donar als nostres clients a temps el suport desitjat que necessiten per a triomfar com a negoci global. Els nostres experts tenen coneixements extensius i específics de camp reforçats amb habilitats lingüístiques excel·lents, cosa que ens permet oferir serveis de qualitat i ràpids per a documents que requereixen un alt nivell de perícia, com ara documents legals, articles de revistes i aplicacions normatives.

Perfil corporatiu

Denominació social

SunFlare Co., Ltd.

Fundada en data

1 agost de 1971

Adreça

Oficina central a Tòquio:
Shinjuku Hirose Bldg., 4-7 Yotsuya, Shinjuku-ku,
Tòquio 160-0004, Japó

Director representant

Hiroyuki Sasai

Àrees de negoci

Documentació

 • Traducció
 • Localització
 • Escriptura (tècnica i mèdica)
 • Serveis creatius (disseny, DTP, web i vídeo)

Consultoria

 • Consultoria sobre documentació
 • Investigació (lleis i normatives, estàndards i patents)
 • Suport a l'arxiu i l'aplicació (patents, temes regulatoris i dispositius mèdics)

Educació i formació

 • SunFlare Academy
 • Examen de Qualificació de Traductors (EQT)
 • Formació corporativa
 • Seminaris (patents i dispositius mèdics)

Certificacions

ISO 27001, ISO 9001, ISO 17100 i Privacy Mark (JIPDEC)
Type II Marketing Authorization Holder License for Medical Devices

Back to Top