SunFlare Co., Ltd.

Global Interface & Solutions

След като демонстрира сила и доказан опит като агенция за преводи в продължение на много години, SunFlare продължава да се ангажира да бъде надежден интелектуален партньор за своите клиенти.
Ние предлагаме комплексни услуги, които са съобразени с нуждите на документацията на фирми, работещи във всички сфери на бизнеса.
Ние предоставяме на нашите клиенти оптимални решения чрез бързо и точно определяне и разрешаване на предизвикателства, свързани с документацията.

Сертифициран по ISO 27001 и ISO 9001

Нашите клиенти имат разнообразни нужди относно документацията си. За да гарантираме, че разполагаме със стабилна рамка за сигурност за получаване и предоставяне на поверителни данни за клиентите и че можем да осигурим най-високо ниво на качество, ние се съобразяваме с различни международни системи за управление.

Имаме опит в голямо разнообразие от индустрии, дейности и отрасли

За да сме сигурни, че сме надежден бизнес партньор, нашите експерти в отрасъла и екипите от специалисти в областта работят заедно, за да предоставят на нашите клиенти оптимални решения на предизвикателствата, пред които са изправени.

Ние работим с над 90 езика

Ако една фирма желае да развива своя бизнес самостоятелно в глобален контекст, тя трябва да е запозната с езиците и културите на всичките си целеви държави. Това очевидно не е много практичен подход към бизнеса. В SunFlare обаче, ние имаме експерти използващи над 90 езика, които също са запознати с културата на местата, където се използват езиците. Те могат да дадат на клиентите целенасочена, навременна подкрепа, която им е необходима, за да успеят като глобален бизнес. Нашите експерти разполагат с широкообхватни познания за конкретни области, подкрепени от отлични езикови умения, което ни позволява да предлагаме бързи и висококачествени услуги за документи, изискващи високо ниво на експертен опит, като например правни документи, статии и регулаторни приложения.

Корпоративен профил

Корпоративно име

SunFlare Co., Ltd.

Основаване:

1-ви август 1971 г.

Адрес

Централен офис в Токио:
Shinjuku Hirose Bldg., 4-7 Yotsuya, Shinjuku-ku,
Tokyo 160-0004, Japan

Представителен директор

Хироюки Сасаи

Дейности

Документация

 • Преводи
 • Локализация
 • Писане (техническо и медицинско)
 • Творчески услуги (дизайн, предпечатна подготовка, уеб и видео)

Консултации

 • Консултиране с документация
 • Изследване (закони, нормативи, стандарти и патенти)
 • Регистриране и подаване на заявки (патенти, регулаторни въпроси и медицински изделия)

Образование и обучение

 • Академия SunFlare
 • Изпит за квалифициране на преводачи (TQE)
 • Корпоративно обучение
 • Семинари (патенти и медицински изделия)

Сертифициране

ISO 27001, ISO 9001, ISO 17100 и сертификат за поверителност (JIPDEC)
Тип II, Лиценз Marketing Authorization Holder за медицински изделия

Back to Top